Generalna čiščenja

Generalna čiščenja

Preprosto, ker čistimo tudi tam, kjer drugi ne.

Generalna čiščenja se izvaja občasno, pred posebnimi priložnostmi ali velikimi dogodki, po izvedbi gradbenih del ali adaptaciji, pred vselitvijo v novo stanovanje ali v drugo stanovanje ali ko preprosto to od sebe zahtevamo.
V gostinjstvu in industriji takrat, ko pri rednem čiščenju ne uspete dosegati normativov in standardov čistoče, bodisi HACCP ali svojih višjih.

IN NE POZABITE NA naš moto “ČIST AMBIENT JE ZDRAV AMBIENT”, 
KI je pridobil na veljavi, še posebej sedaj, ko se skupaj z vami, borimo proti boleznim sedanjega časa. 

Kako se izvede generalna čiščenja?
Najprej se z vami dogovorimo za ogled. Takrat določimo, glede na stopnjo nujnosti, kdaj se bo generalno čiščenje izvedlo, koliko čistilcev bo čistilo katera čistila bodo uporabili, kdaj se bo čiščenje izvajalo (delovni dan, vikend, ponoči) in časovni okvir čiščenja.

Kje izvajamo generalna čiščenja:
pisarne, gostinske in industrijske obrate, zdravstvene ustanove, vrtce, šole, hotele, trgovske centre, banke, hranilnice, stanovanja, hiše, počitniške nastanitve, kamp prikolice

Še niste prepričani?

zakaj izbrati nas?

Preprosto zato ker smo odlični!

- 01
Eco Prijazni

Ker smo prijazni do okolja.

- 02
ločujemo

Ker papir je za nas papir in embalaža je za nas embalaža, tako kot steklo je steklo in za to poskrbimo, da se le ta odpadek odda na primerno mesto.

- 03
TOČNOST

Ker smo vedno točni.

- 04
Natančnost

Ker vedno poskrbimo za detajle, Ne delamo nekaj na pamet, ampak z vami dogovorimo, kaj, kako in na kakšen način bomo počistili oziroma pospravili, kar zapišemo v načrt čiščenja.

- 05
IzKUŠNJE

Ker imamo veliko izkušenj z čiščenjem in ker le te z veseljem delimo z vami in vam svetujemo.